Acasa

Acasa

Termeni si conditii de utilizare

Introducere

Site-ul https://e69.ro  magazin destinate vanzarii de jucarii erotice pentru adulti, este detinut si operat de Neat Urban Group SRL, CUI: 42385212, J23/1189/2020, cu sediul in Pantelimon, Strada Sfintii Constantin si Elena,nr 24, Judet Ilfov.  Site-ul furnizeaza produse de divertisment pentru adulti, incluzand jucarii erotice. Prin accesarea si utilizarea acestui Site, acceptati sa respectati si sa fiti legat de urmatorii termeni si conditii de utilizare (denumiti in continuare "Termeni").

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, va rugam sa nu utilizati acest Site.

Termeni si conditii de utilizare

  1. Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului E69

1.1.   Acest site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Utilizatorii trebuie sa fie de acord sa nu acceseze sau sa foloseasca site-ul daca nu indeplinesc aceasta cerinta.

 

1.2.   Continutul site-ului poate include imagini si descrieri explicite ale produselor, care nu sunt destinate minorilor sau persoanelor cu sensibilitati morale sau religioase.

 

1.3.   Utilizarea Site-ului este permisa doar pentru persoanele care au implinit varsta de 18 ani.

 

1.4.   Nu sunteti autorizat sa utilizati Site-ul in scopuri ilegale sau interzise prin acesti Termeni.

 

1.5.   Acest regulament stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului E69 și se aplică tuturor utilizatorilor acestuia.

 

1.6.   Utilizatorii sunt de acord să respecte toți termenii și condițiile prevăzute în prezentul regulament.

 

1.7.   Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni in orice moment, fara notificare prealabila. Continuarea utilizarii Site-ului dupa modificarea acestor Termeni constituie acceptarea acestor modificari.

 

1.8.   Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la Site sau la anumite portiuni ale acestuia, in orice moment, fara notificare prealabila si fara a fi raspunzator pentru astfel de restrictionari.

 

1.9.   Prin acceptarea acestor termeni și condiții sunteți implicit de acord că acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între dvs. și E69 (operat de către desemnat în continuare, drept Prestator).

 

1.10.                Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu E69.

  1. Contractul de vânzare-cumpărare a produselor de pe site

2.1. Prezentul contract reglementează relația dintre E69 și utilizator în ceea ce privește vânzarea și cumpărarea produselor oferite prin intermediul site-ului E69.

2.2. Utilizatorul este de acord să respecte toți termenii și condițiile prevăzute în prezentul contract înainte de a efectua orice achiziție prin intermediul site-ului E69.

2.3. Efectuarea unei comenzi, reprezintă implicit acceptarea condițiilor comerciale generale și ține loc de contract de vânzare-cumpărare. E69 iși rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau despre care există dubii în legătură cu proveniența și corectitudinea lor. Pentru o cât mai bună relație de natură comercială între părți este obligatoriu ca datele furnizate de către Client/Utilizator să fie reale, corecte și complete.

  1. Protecția și siguranța datelor cu caracter personal

3.1. E69 garantează că toate datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt protejate și tratate în conformitate cu legea privind protecția datelor cu caracter personal.

3.2. Utilizatorul este de acord să furnizeze numai informații adevărate și actuale despre sine și să își actualizeze datele în cazul în care acestea s-au modificat.

3.3. Acest site și activitățile sale sunt supuse legislației românești, inclusiv Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și orice alte legi aplicabile.

  1. Politica de confidentialitate și de securitate a datelor

4.1. E69 își asumă obligația de a păstra confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor și de a le utiliza numai în scopurile specificate în prezenta politică de confidențialitate.

4.2. Site-ul E69 respectă confidențialitatea și securitatea datelor personale ale utilizatorilor săi și se conformează cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

4.3. Datele personale ale utilizatorilor sunt colectate doar în scopul îndeplinirii comenzilor și oferirii unui serviciu cât mai bun și nu vor fi divulgate niciunei terțe părți fără acordul prealabil al utilizatorului.

4.4. Site-ul folosește măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii accidentale

 

5.     Legea aplicabilă contractului între părți:

 

Toate contractele de vânzare-cumpărare de produse încheiate prin intermediul site-ului E69 sunt supuse legislației române. În cazul în care există dispute, acestea vor fi rezolvate în conformitate cu legile din Romania.

 

6.     Modificări ale termenilor și condițiilor:

E69 își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic aceste termene și condiții pentru a fi informați cu privire la orice modificări.

7.     Acceptarea termenilor și condițiilor utilizării site-ului:

Accesarea și utilizarea site-ului E69 presupune acceptarea acestor termeni și condiții de utilizare. În caz contrar, utilizatorul trebuie să părăsească site-ul.

8.     Drepturile de autor:

Toate materialele de pe site, inclusiv text, imaginile, logo-urile, grafica, sunete, cod sursă, sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea acestora fără acordul E69 poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

8.1. Toate materialele prezentate pe Site, incluzand, dar fara a se limita la, text, grafice, logo-uri, imagini, clipuri audio si video, sunt proprietatea E69 sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legea drepturilor de autor si a mărcilor comerciale.

8.2. Nu sunteti autorizat sa reproduceti,  copiati, vinde, revinde sau exploata pentru orice scop comercial continutul Site-ului fara permisiunea prealabila scrisa a Neat Urban Group SRL

9.     Declinarea responsabilității:

E69 nu poate fi considerat responsabil pentru nicio pierdere, daune sau probleme legate de utilizarea site-ului sau a produselor vândute prin intermediul acestuia. E69 nu poate fi considerat responsabil pentru nicio informație greșită sau neactualizată prezentată pe site.

9.1. Site-ul E69 nu isi asuma responsabilitatea pentru orice eroare sau omisiune in continutul site-ului sau pentru orice pierdere sau daune directe sau indirecte rezultate din accesarea sau utilizarea acestuia. Site-ul nu poate garanta disponibilitatea continua sau fara intreruperi a serviciilor oferite prin site. E69 isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe serviciile site-ului fara notificare prealabila.

10.  Garantia produselor

10.1. Toate produsele comercializate pe Site-ul E69 beneficiaza de garantia legala de conformitate (astfel cum este definita de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora) care dau Cumparatorului posibilitatea sa returneze produsele defecte sau neconforme ce i-au fost livrate.

10.2. In conformitate cu dispozitiile Legii Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile

asociate acestora, E69 este raspunzator fata de Cumparator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate Produsele. In cazul lipsei conformitatii, Cumparatorul

are dreptul de a solicita E69 in primul rand repararea Produsului sau are dreptul de a solicita

inlocuirea Produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este

imposibila sau disproportionata. Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul

incheierii contractului de vanzare-cumparare Consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod

rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are

originea in materialele furnizate de Consumator.

 

10.3. Sunt exceptate de la garantie defectiunile datorate utilizarii incorecte, intretinerii

defectuoase, lovirii Produselor, accidentelor, fluctuatiilor tensiunii de alimentare,

nerespectarii instructiunilor de utilizare, repararii Produselor, deteriorarii in timpul

transportului etc. Cu privire la exercitarea dreptului la garantie Cumparatorul va contacta E69 la

la adresa de posta electronica contact@e69.ro .

 

Daca observi ca produsul cumparat nu functioneaza conform specificatiilor tehnice, poti trimite

produsul inapoi, urmand ca acesta sa fie inlocuit,sau suma achitata sa fie returnata in termen de

15 zile lucratoare (rezilierea contracului poate avea loc numai in cazul in care inlocuirea

produsului nu este posibila). Acest tip de garantie este valabil timp de 6 luni de la

achizitionarea unui produs. Consumatorul NU este îndreptăţit să solicite rezoluţiunea contractului, dacă lipsa conformităţii este minoră (art. 14 din Legea nr.449/2003 si OG nr. 21/1992).

 

10.4. Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

 

·       procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform celor de mai sus;

·       depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate;

·       decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura;reparatii sau modificarii facute de persoane neautorizate;uzurii normale a produsului;

·       utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat

·       folosirea/utilizarea/instalarea incorectă/defectuoasă/neconformă cu instrucţiunile de folosire/utilizare/întreţinere livrate împreună cu produsul;

·       abuzivă; se consideră folosire abuzivă şi schimbarea destinaţiei produsului

·       pierderea sau deteriorarea certificatului de garanţie.

 

10.5. Magazinul E69 ofera garantie produselor in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania -Legea 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare.

 

11.  Termeni si conditii pentru returnarea produselor

Acest magazin de jucării pentru adulți și activitățile sale sunt supuse legislației românești, inclusiv Legea nr. 343/2004 privind drepturile consumatorilor, precum și orice alte legi aplicabile.

11.1. Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, fara invocarea unui motiv. In situatia mentionate, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate astfel: fara sigiliu deteriorat sau desfacute din ambalajul initial, cu eticheta originala;cu toate accesoriile aferente;fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;fara ambalaj deteriorat, zgariat.

11.2. Exceptii de la retur

Conform art 16 lit. “e” din OUG 34/2014 sunt exceptate de la retur toate produsele din toate categoriile vândute pe site-ul E69 daca sunt desfacute din ambalajul original, desigilate, folosite.

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, lenjeriile intime sau seturile care contin chiloti sau articole intime,jucarii sexuale folosite.

11.3. Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de , costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de SC Neat Urban Group S.R.L Produsele se vor returna la vanzator prin curier, fara ramburs, dupa notificare prealabila pe email a vanzatorului la contact@e69.ro, folosind datele de contact de pe site, urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.

 

Consumatorul are  dreptul de a anula comanda in maxim  24 de ore de la plasarea comenzii. Totusi, in cazul in care coletul a fost deja expediat se vor imputa costurile manipulare, ambalare si de expediere (tur+retur) precum si comisioanele ocazionate tranzactiei in cauza iar restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la vanzator.

 

Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 24 ore de la primirea coletului, pe adresa de email contact@e69.ro , prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 24 ore nu vor fi luate in considerare. SC Neat Urban Group SRL, acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

 

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

 

SC Neat Urban Group SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului retur, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

 

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului, incluzand si cheltuielile de transport initiale, daca este cazul.

 

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

12.  Fraude

E69 isi rezerva dreptul de a anula orice comanda sau livrare suspectata de frauda sau incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

13.  Litigii

Orice litigiu aparut intre E69 si un client va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intermediul unui mediator conform Ordonantei de Guvern nr. 38/2015 (denumita in continuare ”OG 38/2015”). Daca acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele competente din Romania.

14.  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Conform legii romane in vigoare, consumatorii au dreptul de a denunta unilateral un contract incheiat la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

15.  Drept aplicabil

Acesti Termeni sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legislatia din Romania, inclusiv, dar fara a se limita la, Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, si orice alte legi relevante. orice disputa legata de acesti Termeni sau de utilizarea Site-ului E69.

16.  Prețuri

Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile afișate în ziua efectuării comenzii. Toate prețurile produselor de tip sex shop comercializate pe E69 includ TVA, la valoarea facturii adăugându-se taxele de transport.

 

17.  Siguranța livrărilor produselor comandate

Livrarea pachetului dvs se va face numai prin intermediul unor companii de curierat legale. Recomandam ca la primirea coletului să semnați de primire pentru ca noi să știm că l-ați primit. În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare indicată, firma de curierat/transport vă v-a lăsa un aviz cu toate detaliile care sunt necesare pentru ridicarea coletului. Coletul va fi păstrat de curier câteva zile, iar dacă nu îl ridicați în perioada specificată sau nu se reușește livrarea, pachetul va fi trimis înapoi la noi. Dacă doriți să vă retrimitem comanda, vă aducem la cunoștință că va fi nevoie de achitarea unei taxe suplimentare. Dacă doriți să anulați comanda, vă vom returna banii minus cheltuielile de livrare.

 

18.  Campaniile de oferte speciale, reduceri, promoții, discounturi și pe baza de cupoane de reduceri

E69 îsi rezervă dreptul de a termina ofertele în orice moment, fără o notificare prealabilă. În situația în care un client are două sau mai multe cupoane de reducere sau achiziționează un produs care are prețul redus, ar trebui să folosească acel cupon care îi oferă un discount mai mare deoarece reducerile nu pot fi cumulate. Reducerile se aplică la prețul întreg al produselor.