Acasa

Acasa

Cum platesc?

  1. Modalitati de plata acceptate:

·       Plata prin card de credit sau debit: Cand alegi sa platesti cu cardul, se confirma in momentul in care contravaloarea comenzii s-a extras de pe card. Platile se fac intr-un mediu sigur. Acceptăm carduri bancare emise sub sigla Visa și MasterCard. Siguranta tranzactiilor este prioritara, se utilizeaza mediul de tranzactionare 3D Secure.

·      Plata prin transfer bancar – Se va efectua plata in baza unei facturi proforme emise de noi. Cand alegi sa platesti prin transfer bancar vom avea nevoie de o confirmare de la banca. Dupa confirmarea platii pe extrasul nostru de cont, iti livram cu drag produsele.

  1. Politica de returnare: Clientii au dreptul sa returneze produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, in conformitate cu Legea comerciala romana nr. 34/2014.

  2. Protectia datelor personale: E69 magazin cu jucarii pentru adulti garanteaza confidentialitatea si securitatea datelor personale ale clientilor, conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.