Acasa

Acasa

Politica de cumparare E69 Magazin cu Jucarii pentru Adulti:

  1. Legea aplicabila:

Politica noastra de cumparare se conformeaza cu Legea 365/2002 privind comertul electronic si cu Ordonanta 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

  1. Inregistrarea:

Pentru a efectua cumparaturi pe site-ul E69, clientul trebuie sa se inregistreze, completand un formular cu informatiile solicitate, inclusiv numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

  1. Comanda:

Comanda poate fi efectuata exclusiv prin intermediul site-ului. Clientul va fi informat asupra disponibilitatii produselor, a termenului de livrare si a costurilor de livrare. Pentru a putea plasa o comanda, este nevoie sa se atinga o suma minima. Comanda minima trebuie sa aiba o valoare de 200 lei.

  1. Preturile produselor:

 Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in moneda nationala si sunt finale.

  1. Plata:

 Plata se poate efectua prin intermediul cardului bancar sau transfer bancar. E69 Magazin nu stocheaza informatiile bancare ale clientilor.

  1. Confirmarea comenzii:

Comanda va fi confirmata prin e-mail de catre E69 Magazin.

  1. Anularea comenzii:

Consumatorul are dreptul de a anula comanda in maxim 24 de ore.

Clientul poate anula comanda inainte de livrare prin intermediul e-mailului contact@e69.ro.

Totusi, in cazul in care coletul a fost deja expediat se vor imputa costurile manipulare, ambalare si de expediere (tur+retur) precum si comisioanele ocazionate tranzactiei in cauza iar restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la vanzator.

  1. Garantia produselor: Toate produsele comercializate de E69 Magazin sunt acoperite de garantie in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  2. Protectia datelor personale: E69 Magazin se obliga sa protejeze confidentialitatea si siguranta datelor personale ale clientilor conform cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.