• Numai online

Extensie si masturbator MEGA 1 EXTENSION

0 Review(s) 
Aventura te asteapta! Descopera cele mai bune si inovative produse pentru adulti si lasa-te dus intr-o calatorie de neuitat spre placere si senzualitate.Livrare si ambalare discreta.
805148
238,18 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Transformați-vă penisul într-o mașină de plăcere instantanee cu incredibila Fantasy X-tensiuni. Acum poți fi tot bărbatul pe care îl poți fi și îți poți satisface partenera cu acest stimulator de erecție ușor de utilizat. Dezvoltat ca o alternativă sigură, accesibilă și nechirurgicală la procedurile medicale și pastilele costisitoare, Fantasy X-tension îți va oferi cea mai mare, mai groasă și mai satisfăcătoare tijă de plăcere pe care ți-ai imaginat-o vreodată! Perfect pentru bărbații cu probleme de disfuncție erectilă și probleme de performanță la jumătatea drumului, noul dvs. potențiator va oferi rezultate pe care ambii parteneri le vor iubi!

Legatura Mega 1″ Extension este o extensie personalizabilă care poate fi ușor tăiată la bază pentru o potrivire perfectă. Este super-elastic pentru a se potrivi cu majoritatea mărimilor și suficient de confortabil pentru a vă ajuta să rezistați mai mult. Partenerul dvs. se va bucura de o penetrare mai profundă cu extensia 1″ la vârf, în timp ce arborele ultra-viață vă face cu 66% mai gros de jur împrejur. Materialul moale Fanta Flesh se simte ca o a doua piele, oferindu-vă lungimea, circumferința și încrederea de care aveți nevoie pentru a vă satisface iubitul.

Curățarea este o nimica toată după distracție cu ajutorul dispozitivului de curățare a jucăriilor inclus și apă caldă. O mărime unică se potrivește la majoritatea. Acesta nu este un prezervativ.

  • + Extensie de 1″ (25 mm)
  • + Adaugă 66% circumferință
  • + Carnea Fanta ultra-viețuitoare.
  • + Tundere pentru o potrivire perfectă
  • + Fără ftalați

 

 

 

 

805148

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Portjartier sexy OBSESSIVE - DAGMARIE XS/S

Transformati dormitorul in spatiu de placere. Livrare si ambalare discreta.

Write your review