• Numai online
  • La reducere!
  • -41,77 lei

Posterior papusa masturbator fara vibratii PIPEDREAMS EXTREME TOYZ FUCK ME SILLY BUBBLE BUT negru

0 Review(s) 
Iesi din zona ta de confort si descopera jucariile sexuale pentru adulti! Livrare si ambalare discreta.
803836
3.897,71 lei
3.855,94 lei Economiseste 41,77 lei
Nici o taxa
Ultimele produse in stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

CAUȚIUNE: Sunteți pe cale să experimentați cel mai mare, mai greu, mai realist și mai intens masturbator masculin din lume! Vă recomandăm să vă anulați toate planurile, să vă eliberați programul și să vă dedicați niște timp de calitate pentru masturbare singur pentru a explora această bucată masivă de fund!

Întotdeauna ați visat să futeți un fund mare și rotund cu bule ca acesta, așa că ce mai așteptați? Scoateți fundul suculent din cutie, lubrifiați-l cu loțiunea GRATUITĂ, apoi bateți-i fundul curbat până când o veți fute ca pe o prostie și veți exploda! Acest mega masturbator de dimensiuni gigantice este cea mai realistă bucată de fund pe care ai futut-o vreodată—și cu peste 32 lbs. de carne moale, Fanta-Flesh™ care îți înghite și îți masează penisul, această bucată de pluș se simte mai bine decât cea reală!

Plânge-i fundul imens și rotund și ascultă sunetul pe care îl face—se mișcă și se simte exact ca unul dintre acele funduri nebunești cu bule pe care le vezi pe ecran! Strânge-i pielea moale, depărtează-i obrajii, bagă-i în gaura ei mică și strânsă de fund și umple-o cu fiecare centimetru din carnea ta de bărbat! Acum, întoarce-o pe spate și buzele ei roz și perfecte de păsărică sunt desfăcute ca un vultur și îți imploră scula! Ea'e caldă, ea'e strânsă, și ea’e întotdeauna gata de acțiune! Când ai terminat de futut ambele găuri, suflă o încărcătură adânc în interiorul ei și nu va trebui niciodată să îți faci griji că nu o vei mai pune la pământ!

Desigur că poți ejacula peste tot pe spatele și pe păsărica ei, dacă preferi să te retragi—oricum, curățarea este o clipă cu dispozitivul de curățare a jucăriei inclus și apă caldă. Este piesa perfectă de fund cu acces nelimitat, oricând, făcută doar pentru penisul tău!

Nota benevolă: Gaura de pe partea din spate a masturbatorului este doar pentru eliberarea aerului. Această gaură nu se conectează la păsărică sau la fund și nu este o gaură de drenaj. Este concepută pentru a lăsa aerul să iasă atunci când este în uz. Dacă scufundați complet masturbatorul sub apă, veți provoca deteriorarea piesei, deoarece apa va deteriora miezul interior ferm. Dacă miezul de spumă se udă, miezul se va încreți și piesa se va micșora. Ar trebui să curățați masturbatorul doar prin introducerea și scoaterea apei prin canalele de la păsărică și fund. Cele două orificii se conectează, astfel încât clătirea apei prin oricare dintre ele îl va curăța corespunzător.

Nu clătiți apa prin orificiul din spate și nu scufundați complet masturbatorul în apă.

Pudra Revive GRATUIT vă redă Fanta-Flesh™ la moliciunea sa inițială și îl readuce la viață, făcându-l să se simtă exact ca în ziua în care l-ați cumpărat. Această pudră de amidon de porumb 100% pură poate fi aplicată cu generozitate pe toată piesa Fanta-Flesh™, inclusiv pe interiorul masturbatoarelor și pe mâneci, pentru a absorbi excesul de umiditate.

  • Înălțime: 12" (30,5 cm)
  • Lățime: 15" (38,1cm)
  • Adâncime: 11" (27.8 cm)

KITUL INCLUDE:

  • &li> Fanta-Flesh™ Ass și Vagina
  • &li> Moist® Body Lotion
  • &li>.nbsp;Refresh® Toy Cleaner
  •  Fanta-Flesh™ Revive Powder

 

 

EXTREME TOYZ
803836

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Vibrator cu stimulare dubla negru&argintiu BUNNY JOHNNY VIBRATING VIBE

Indrazneste si exploreaza latura ta senzuala cu jucariile sexuale. Livrare si ambalare discreta.

Write your review