• Numai online
  • Stoc epuizat

Inel penis PERFECT FIT RAM RING SINGLE

0 Review(s) 
Aventura te asteapta! Descopera cele mai bune si inovative produse pentru adulti si lasa-te dus intr-o calatorie de neuitat spre placere si senzualitate.Livrare si ambalare discreta.
804356
1.754,03 lei
Nici o taxa
Stoc epuizat

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Accesoriul perfect!

Inelul Ram a fost proiectat de Tribal Son, un duo de maeștri artizani cunoscuți în întreaga lume pentru modelele lor de bijuterii masculine din argint. Inelul cu un stil deosebit poate fi folosit ca un inel tradițional pentru cocoș sau purtat ca o podoabă corporală. Este fabricat cu materialul nostru de top din industria PF Blend, care este un amestec de silicon și materiale TPR, ceea ce îl face un inel durabil de lungă durată, superior și extrem de confortabil de purtat.

  • Curățarea: Se spală bine cu apă și săpun blând.

Siguranță: Sigur cu lubrifianți pe bază de apă. Acest produs nu este compatibil cu produsele din latex. Vă rugăm să depozitați separat.

Produsele mărcii Perfect Fit sunt vândute și destinate utilizării strict ca jucării pentru adulți pentru divertisment. Acestea nu sunt destinate utilizării medicale și nu au fost testate clinic. Nu se garantează sau se implică nicio afirmație medicală prin utilizarea acestor produse. Aceste produse nu conțin ftalați, nu conțin latex și respectă standardele europene EN71-3 privind siguranța jucăriilor.

 

804356

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Vibrator iepuras BRILLY GLAM MOEBIUS RABBIT VIBRATOR & ROTATOR WATCHME WIRELESS

Indrazneste si exploreaza latura ta senzuala cu jucariile sexuale. Livrare si ambalare discreta.

Write your review