• Numai online

Vibrator G-SPOT GOHAN G-SPOT VIBRATOR LIGHT rosu

0 Review(s) 
Descoperiti senzatii noi si intense! Alege Vibratorul potrivit pentru tine si placerea ta sexuala!
806650
209,23 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Vibrator plăcut reîncărcabil pentru punctul G, Gohan massager perfect conceput pentru stimularea completă a punctului G.

În ciuda aspectului său periculos de arătos, Gohan este foarte docil. Cu capul ergonomic care stimulează sălbatic punctul G și tehnologia. Cu introducerea incitantă pas cu pas, acest vibrator pentru punctul G trezește instinctul de prădător la femei și bărbați. Vârful curbat al lui Gohan stimulează perfect punctul G al femeii sau punctul P al bărbatului, prostata.

Flexibil și agil ca o felină, structura din silicon se adaptează perfect corpului tău datorită tehnologiei exclusive G-SPOT, facilitând utilizarea sa în diferite poziții și ajungând cu adevărat la colțurile ascunse ale plăcerii.

Siliconul hipoalergenic certificat de calitate medicală se remarcă prin atingerea mătăsoasă și prin capacitatea excelentă de alunecare. Pentru a vă putea bucura de noul dvs. prieten pentru o perioadă lungă de timp, se recomandă să folosiți un lubrifiant pe bază de apă waterfeel în cele mai umede jocuri. În acest fel protejați materialul, iar suprafața rămâne mătăsoasă. Puteți spăla jucăria foarte ușor cu apă și săpun blând. Pentru o igienă mai temeinică, folosiți și un detergent dezinfectant special pentru jucării sexuale, cum ar fi Waterfeel sau Nina kiki toy cleaner.

  • Masaj intern și extern pentru o stimulare completă
  • Performanță ridicată; 10 moduri de vibrație.
  • Întreg reîncărcabilă; mai multă putere
  • Fabricat cu 100% silicon medical: respectați-vă corpul
  • Fără ftalați
  • Silențios, mai puțin de 60 de decibeli.
  • Material sigur pentru corp
  • Reîncărcabilă prin USB (Cablu inclus)
  • Categoria de submersie IPX6 / Potrivit pentru duș sau Spa
  • Măsură totală: 1,5 mm; 200x50mm
  • Greutate; 167 grame

încărcare

Vibratorul este reîncărcabil și permite o manevrare confortabilă, fără cabluri enervante. Înainte de a-l utiliza pentru prima dată, trebuie să-l încărcați complet. Folosiți pentru aceasta cablul de încărcare USB inclus.

Atenție : primul proces de încărcare poate dura până la trei ore.

Eliminare

Eliminarea dispozitivelor electronice trebuie efectuată în conformitate cu reglementările privind deșeurile periculoase în vigoare în Uniunea Europeană și în alte țări europene sau în conformitate cu reglementările locale. Respectați reglementările de eliminare a gunoiului

Specifice țării dvs. și, în caz de îndoială, întrebați dealerul dvs. despre opțiunile de eliminare.

Contenit

Deschiderea unei cutii de produse G-SPOT este exclusivă. Satisfacția este scopul nostru, așa că am avut grijă de fiecare detaliu.

  • Gohan
  • Charger

Punctul G nu este singurul lucru care poate aduce o femeie la orgasm. ... Locația exactă a punctului G variază în funcție de fiecare femeie în parte, dar majoritatea concluzionează că zona în care simt cea mai mare plăcere este peretele vaginal frontal. Mai exact, între 5 și 8 centimetri în interiorul vaginului

806650

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Rochie sexy babydoll PENTHOUSE LIBIDO BOOST BABYDOLL - alb L/XL

Creeaza momente pasionale in cuplu cu ajutorul lenjeriei intime. Livrare si ambalare discreta.

Write your review