• Numai online

Vibrator Wand RITHUAL AKASHA WAND RECHARGEABLE 2.0 ORQUIDEA

0 Review(s) 
Cumpărați acum și experimentați plăcerea cu vibratorul wand potrivit pentru orgasmele tale. Livrare si amablare discreta.
806790
354,89 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Akasha Wand este un aparat de masaj extern cu o dimensiune discretă și un cap foarte flexibil. Dezvoltat din silicon medical de înaltă calitate, acesta are o textură moale și catifelată.

Încorporează un motor puternic care oferă până la 20 de moduri de vibrație diferite și 8 intensități de viteză. O lumină se aprinde atunci când maseurul funcționează. Este reîncărcabil și complet submersibil.

Capul său ergonomic și flexibil vă permite să stimulați orice zonă a ​​corpului prin adaptarea la mișcări. Este controlat de la un singur buton situat la bază.

  • Fabricat din silicon medical de înaltă calitate.
  • Submersibil IPX6
  • Puternic
  • Reîncărcabil, cablu usb inclus.
  • Lumină indicatoare de încărcare.
  • Timp de încărcare între 6-8 ore.
  • 40-120 minute de plăcere în funcție de viteză.
  • Silențios și discret.
  • Este non-poros și hipoalergenic.
  • 20 de moduri de vibrație
  • 8 niveluri de intensitate
  • Nu poros și hipoalergenic.


Încărcare

Jucăria dvs. este echipată cu baterii încorporate și, prin urmare, este ecologică. Dacă este necesar, cablul de încărcare USB inclus poate fi completat cu o priză de rețea standard de 5V.

MATERIAL ȘI ÎNGRIJIRE

Se recomandă utilizarea lubrifiantului pe bază de apă waterfeel pentru o mai bună introducere și îngrijire a produsului, deoarece alți lubrifianți ar putea deteriora jucăria. Curățați bine jucăria înainte de prima utilizare și după fiecare utilizare.

Akasha este fabricată din silicon medical moale și mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura din corpul dumneavoastră. Jucăria poate fi curățată cu ușurință cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, puteți asigura o igienă deosebit de riguroasă după aceea, ideal cu spray-ul de dezinfecție Waterfeel's perfect coordonat. Pentru o plăcere maximă, folosiți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel's, care se potrivește perfect cu produsul. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața jucăriei dvs. plăcută și moale.

MARCA RITHUAL

Rithual este o filozofie a sănătății, plăcerii și bunăstării. Pregătită cu grijă pentru a spori fericirea personală și bunăstarea umană. Marca este lider de vânzări cu Rithual Shushu, prin urmare, lansarea de noi jucării completează orice obiect de plăcere pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită datorită satisfacției sexuale. Garanția integrală de 2 ani pentru toate jucăriile Rithual garantează plăcerea în siguranță.

.

806790

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Vibrator Bullet OHMAMA MINI VIBRATING BULLET 9 CM - mov

Intra in lumea jocurilor si jucariilor sexuale. Alege jucaria preferata.Livrare si ambalare discreta.

Write your review