• Numai online
 • La reducere!
 • -29,00 lei

Iepuras Masturbator ANNE'S DESIRE WIRELESS TECHNOLOGY WATCHME negru/auriu

0 Review(s) 
Indrazneste si exploreaza latura ta senzuala cu jucariile sexuale. Livrare si ambalare discreta.
806170
398,19 lei
369,19 lei Economiseste 29,00 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Dacă ați crezut că s-a scris totul despre jucării sexuale, v-ați înșelat. La ANNE'S DESIRE, au dus-o la următorul nivel de plăcere, un design spectaculos, precum și adăugarea tehnologiei patentate WATCHME.

Anne´s desire, în abrevierea AD, este un brand elegant și senzual, care va revoluționa lumea sexualității și senzualității în următorii ani datorită calității produselor sale, designului inovator, capabil să captiveze pe oricine, și ideilor noi pentru a găsi plăcerea totală în relațiile intime.

Demodelul ANNE'S DESIRE

?Filozofia noastră este bucuria totală și deplină a tuturor tipurilor de plăceri sexuale. Considerăm că este un drept universal care trebuie să fie inalienabil și întotdeauna protejat.

Cui nu-i place un orgasm bun? Există cineva dintre voi care nu se bucură de cele mai plăcute relații intime? Cel care nu se bucură să ridice mâna și să se simtă unic în lume în timp ce iubita lui îl pune la 1.000 pe oră.

Filosofia ANNE´S DESIRE

Lucrăm pe filosofia satisfacerii clienților distinși. Pentru a face acest lucru, susținem pe deplin drepturile la plăcere pe care le avem cu toții. Astfel, ne-am născut nu doar ca ANNE´S DESIRE și producători de jucării sexuale revoluționare, ci și ca designeri de experiențe care caută distracția deplină, încercând să obținem pe parcurs noi lumi de satisfacție care să debordeze cele cinci simțuri.

Așa, ANNE´S DESIRE prezintă noua linie de jucării sexuale cu tehnologie patentată WATCHME. În pre-lansare, au fost vândute 500.000 de unități împărțite în 15 țări din întreaga lume și am reușit deja să ne remarcăm în acest sector prin combinarea luxului jucăriilor sale sexuale cu utilizarea celei mai avansate și de ultimă generație tehnologii.

Toate jucăriile ANNE'S DESIRE includ tehnologia ceasului WATCHME, cu ceasul inclus și gata de utilizare cu sau fără telecomandă. Dar ce este această tehnologie?

Este un ceas inteligent pentru sex care vă va ajuta să controlați jucăriile sexuale ANNE'S DESIRE. Le putem asocia cu jucării sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriei noastre sexuale AD.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le detaliem în continuare:

 • Activați / Dezactivați vibrațiile.
 • Modificați modurile de vibrație
 • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

Dar jucăriile Anne's desire sunt de asemenea impermeabile?

Anne's desire este bineînțeles rezistent la apă și va fi partenerul dumneavoastră perfect atât într-o cadă romantică cu hidromasaj, cât și sub cearșafurile confortabile de acasă. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

ANNE´S DESIRE RABBIT , se știe că uneori este dificil să alegi și, deși în Anne's Desire avem jucării versatile pentru aproape toate părțile corpului pe care vrei să le stimulezi, cu AD RABBIT nu trebuie să alegi doar una pentru a te putea concentra atât în interior cât și în exterior în același timp! Dar nu trebuie să simți mereu același lucru, nu-i așa? AD RABBIT este format din două motoare independente, ideale pentru a alege intensitatea fiecăruia dintre ele sau, direct, activitatea lor. Tu ce ești mai clitoridiană astăzi? Alege-l. Ce vrei să te stimulezi în interior? Dă-i drumul! Pe amândouă? Să înceapă petrecerea!

Acest vibrator este fabricat din silicon medical flexibil și poate fi așezat confortabil și delicat pe piele. Ceea ce este special la acest produs de bunăstare sexuală este telecomanda wireless, cu ajutorul căreia puteți controla cu ușurință plăcerea de la ceas, fără a întrerupe starea de excitare. Puteți selecta din 7 programe de vibrații incitante cu grade diferite de intensitate.

Anne's desire Rabbit este 100% articulabil, iar materialul său include tehnologia touch soft, o senzație extrem de moale care sporește senzația de plăcere.

Caracteristici

Vibrator pentru punctul G și clitoris controlat prin aplicație.

 • Vibrator Rabbit cu două motoare puternice.
 • Tehnologie WATCHME ceas cu telecomandă inclusă
 • Vibrator cu frecvență pulsatorie moale
 • Silicon de calitate medicală
 • Reîncărcabil prin USB.
 • 7 moduri de vibrație
 • Controlul intensității în fiecare mod
 • Contorizat pentru a stimula cu precizie punctele de plăcere
 • Adecvat pentru stimularea internă și externă.
 • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți
 • Vibrator 100% vegan
 • 20 cm x 3,3 cm

În cele din urmă, ANNE'S DESIRE vă oferă o garanție de 2 ani. Sunteți gata de acțiune?

.

806170

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Iepuras Masturbator ANNE'S DESIRE WIRELESS TECHNOLOGY WATCHME negru/auriu

Indrazneste si exploreaza latura ta senzuala cu jucariile sexuale. Livrare si ambalare discreta.

Write your review