• Numai online
 • Stoc epuizat

Set dilatator vaginal INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS

0 Review(s) 
Iesi din zona ta de confort si descopera jucariile sexuale pentru adulti! Livrare si ambalare discreta.
804099
333,08 lei
Nici o taxa
Stoc epuizat

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Dilatatorul Intimichic este alcătuit 100% din silicon medical. Dilatatorul din silicon din colecția Intimichic este un set unic de dilatatoare vaginale care ajută la restabilirea și refacerea rezistenței și confortului vaginal.

Setul elegant conține 5 dilatatoare, de dimensiuni diferite pentru o dilatare treptată. Acestea sunt ușor de utilizat datorită buclei pentru degete și reprezintă o modalitate perfectă de exerciții pentru femeile cu probleme legate de potrivirea intimă. Setul este fabricat din silicon de înaltă calitate și este livrat într-un ambalaj de bun gust, contemporan.

Măsuri:

 • 7.5cm x 1,25cm (Dilatator 1)
 • 9cm x 2cm (Dilatator 2)
 • 10,75cm x 2cm (Dilatator 3)
 • 12,75cm x 2.5cm (Dilatator 4)
 • 14cm x 3,25cm (Dilatator 5)

Detaliem mai jos una dintre utilizările dilatatorului Intimichic.

Ce este vaginita atrofică?

Vaginita atrofică este o afecțiune care constă în subțierea pereților vaginului și în scăderea lubrifierii acestuia. Ceea ce produce o mai mare uscăciune vaginală și inflamație.

Este cauzată, în mod fundamental, de o scădere a estrogenilor, care sunt principalul hormon sexual feminin, fiind o problemă foarte frecventă la femeile aflate la menopauză (50% dintre femeile afectate de menopauză suferă de atrofie vaginală), influențând atât funcționalitatea sexuală, cât și calitatea vieții acestora. Simptomele pot fi suferite ani de zile, atâta timp cât nu se iau măsuri adecvate.


Motivele sunt diverse și își pot avea originea în mici sechele ale infecțiilor, în morfologia atipică, în malformații congenitale sau, pur și simplu, în aprehensiunea la penetrare

Atrofia vaginală este o problemă mai frecventă decât se crede, afectând femei de toate vârstele, deși cu o incidență mai mare la femeile după naștere sau în timpul alăptării. Cu toate acestea, la femeile aflate în postmenopauză este cel mai mare număr de cazuri depistate, afectând una din două.

Simptomele

 • Sechețea vaginală
 • Dureri sau disconfort în timpul actului sexual (dispareunia)./li>
 • Înțepături sau arsuri la urinare
 • Incontinență urinară
 • Prolapsus vaginal; subțierea pereților vaginali
 • Ardere vaginală
 • Sângerări vaginale mici

Vaginismul este o constricție vaginală a Planșeului Pelvin care provoacă disconfort, arsură, durere, probleme de penetrare sau imposibilitatea completă de a avea relații sexuale.

Vaginismul este o cauză frecventă de durere sexuală continuă. Poate afecta femeile în toate etapele vieții; chiar și femeile care au avut relații sexuale confortabil ani de zile.

Când un bărbat încearcă să întrețină relații sexuale cu o femeie, grupul de mușchi ai planșeului pelvin intră în spasm și se strânge, închizând intrarea în vagin, făcând actul sexual imposibil și dureros. Acest tip de vaginism face ca penetrarea să fie imposibilă.

În alte cazuri de vaginism, penetrarea poate fi posibilă, dar femeia experimentează perioade de contracție involuntară care provoacă arsuri, disconfort sau durere.

Simptome

 • Ardere sau mâncărime cu constricție în timpul actului sexual
 • Penetrație dificilă sau imposibilă, durere la penetrare, inserție inconfortabilă a penisului
 • Disconfort sau durere sexuală continuă după naștere, infecții urinare, boli cu transmitere sexuală, histerectomie, menopauză sau alte probleme
 • Dureri sexuale continue de cauze necunoscute, fără un motiv aparent
 • Dificultate la introducerea unui tampon sau la efectuarea unui examen ginecologic / pelvian
 • Spasme în alte grupe musculare ale corpului (picioare, partea inferioară a spatelui, etc.) și / sau întreruperea respirației în timpul încercărilor de a avea relații sexuale
 • Evitarea sexului din cauza durerii și / sau eșecului


Soluția

Dilatatorul din silicon INTIMICHIC vă permite să exersați și să dilatați progresiv canalul vaginal. Permite în același timp prin mici exerciții zilnice să pierdeți teama de penetrare. Este compus din trei elemente cu o formă perfect ergonomică și dimensiuni diferite pentru a rezolva în mod paliativ această tulburare cu efecte nocive asupra sexualității și a sănătății psihologice în general.

DILATORUL INTIMICHIC trebuie utilizat cu un lubrifiant pe bază de apă pentru a facilita exercițiile și în același timp pentru a lubrifia și hidrata mucoasa vaginală.

Cum se utilizează INTIMICHIC DILATOR?

Cum se utilizează INTIMICHIC DILATOR?

Se aplică mai întâi puțin lubrifiant pe bază de apă la intrarea în vagin (volumul unei castane aproximativ) și se masează ușor timp de 2 sau 3 minute.

În continuare, se ia cel mai mic element INTIMICHIC DILATOR. Aplicați în mod egal pe vârful lubrifiantului în aceleași proporții.

În continuare, începeți să apăsați pentru a-l introduce în vagin în mod lin și progresiv. Dacă observați uscăciune, adăugați lubrifiant.

Puteți continua exercițiile timp de 10-15 minute, făcând mici mișcări de legănare. Este important să țineți cont de faptul că contracția mușchilor vaginali este adversă, așa că, dacă aceasta apare, exercițiul trebuie întrerupt.

Obiectivul este relaxarea zonei vaginale, precum și căutarea plăcerii care o însoțește, așa că este indicată folosirea unui loc foarte confortabil pentru efectuarea exercițiilor și acompaniamentul unei muzici ușoare.

 • Este suficientă o ședință pe zi de INTIMICHIC DILATOR.

Când exercițiile cu elementul mai mic permit o introducere confortabilă, fără disconfort, este necesar să urmeze exercițiile cu un element mai mare.

.

804099

Alti clienti au vizionat si

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Manusi erotice OBSESSIVE - MILLADIS S/M/L

Creeaza momente pasionale in cuplu cu ajutorul lenjeriei intime. Livrare si ambalare discreta.

Write your review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: