• Numai online
 • La reducere!
 • -45,00 lei

Dop anal vibrator cu telecomanda ANBIGUO WATCHME REMOTE CONTROL PUSH ANDR…

0 Review(s) 
Intra in lumea excitanta a placerilor anale cu dopul anal. Achizitioneaza acum si bucura-te de noi niveluri de placere!Livrare si ambalare discreta.
803656
416,53 lei
371,53 lei Economiseste 45,00 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Morbiditatea este o realitate umană, adică unul dintre impulsurile de bază ale ființei umane. Are legătură cu partea instinctuală și face parte din toate nevoile, cum ar fi: a mânca, a face sex, a socializa, a dormi, printre altele.

Câteva studii efectuate la Universitatea Wake Forest au arătat că interesul morbid a fost întotdeauna prezent în creierul nostru. De aceea, morbidul este ceva ce poate fi definit ca o nevoie pentru oameni, ceva ce trebuie să aibă sau să facă.

Acest sentiment este un fel de forță care îi determină pe oameni să intre în contact cu el și îi determină să simtă plăcere în momentul în care fac acest lucru. Plăcerea de a face ceva interzis sau de a încălca regulile.

Morbidul are diferite moduri de a se exprima, printre care se numără pornografia; vizionarea acestui tip de conținut satisface curiozitatea oamenilor, dar le permite și să facă un pas dincolo de relațiile sexuale obișnuite. De aceea s-a născut ANBIGUO, primul brand conceput pentru morbiditate sexuală fără limite!

Unde începe interzisul este morbidul și ambiguitatea. Fără etichete, fără limitări și cu multă pasiune am dezvoltat acest brand.

Vreți o împingere satisfăcătoare și fiabilă cu sau fără partener (și fără să vă obosiți încheieturile mâinilor)? Cu ANDRÉ ne-am propus să facem această dorință să devină realitate și să creăm o jucărie care să imite mișcările sexului în cuplu. Rezultatul? Tehnologia PULSE

André se împinge singur înainte și înapoi, folosind o combinație de magneți puternici și inginerie spaniolă. Senzația sa constantă de masaj este perfectă pentru jocul cu punctul G sau cu prostata și seamănă foarte mult cu mișcările unui partener deosebit de priceput și neobosit.

Care sunt avantajele utilizării lui André?

 • Sensibilitate vaginală sau anală crescută, ceea ce generează mai multă plăcere în timpul penetrării.
 • Luminați-vă mai ușor
 • Dorind sex mai des
 • Să fiți mai relaxați și să vă bucurați mai mult în timpul sexului cu un partener, cu sau fără jucărie.

Caracteristici

 • Tehnologie push-push.
 • Măsuri; 13,2 x 3.8cm
 • Silicon de calitate medicală
 • Reîncărcabilă prin USB
 • 5 Moduri de împingere.
 • Monitorizare cu telecomandă cu tehnologie WATCHME
 • Contorizat pentru a stimula cu precizie punctele de plăcere
 • Adecvat pentru stimularea internă și externă.
 • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți, categoria IPX7
 • Vibrator 100% vegan
 • Încărcător magnetic ușor de utilizat.

Ce ar trebui să avem în vedere atunci când folosim ANDRÉ?

Utilizați întotdeauna suficient lubrifiant pe bază de apă (de exemplu, marca AQUA) pentru a face experiența de plăcere cât mai excitantă și mai plăcută posibil. Siliconul delicat se simte bine pe piele datorită suprafeței sale moi și pufoase. În plus, ANDRÉ este ușor de curățat datorită materialelor sale: Puțină apă caldă și săpun sunt suficiente pentru curățare, iar câteva pulverizări ale dispozitivului de curățare a jucăriilor asigură o igienă completă, astfel încât puteți începe imediat următoarea aventură!

Dacă credeți că nu este necesar să aveți un ceas sexual inteligent, deoarece cu o telecomandă normală vă atingeți obiectivele, vă înșelați. În acest articol vă vom explica câteva beneficii pe care vi le va aduce tehnologia WATCHME.

Dacă credeți că a avea un ceas inteligent pentru sex nu este necesar pentru că cu o telecomandă normală vă atingeți obiectivele, vă înșelați. În acest articol vă vom explica câteva beneficii pe care vi le va aduce tehnologia WATCHME.

Ce este un ceas WATCHME?

Este un ceas inteligent pentru sex care vă va ajuta să controlați jucăriile sexuale de top. Putem să le asociem cu jucării sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriei noastre sexuale preferate.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții deosebite pe care le vom detalia:

 • Activați / Dezactivați vibrațiile.
 • Modificați modurile de vibrație
 • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

De ani de zile am văzut mii de jucării sexuale care folosesc o telecomandă, acest lucru a permis întotdeauna să vă jucați într-un mod distractiv cu partenerul sau singur folosind o telecomandă pentru a oferi plăcere de la distanță. Este foarte plăcut să folosești o telecomandă, însă, cu Watchme am făcut un pas înainte în ceea ce privește confortul și comoditatea actului sexual.

De ce să folosești ceasul WATCHME?

Explicăm principalele motive care te vor face să te gândești la folosirea unei telecomenzi sub formă de ceas.

Când facem sex, ne concentrăm pe oferirea și primirea plăcerii. Atunci când folosim jucării cu telecomandă, uneori pierdem controlul între așternuturi. Cu Watchme acest lucru nu se va întâmpla, ceasul va putea fi localizat întotdeauna și concentrarea atenției tale va fi doar pentru a oferi sau a primi plăcere.

Când folosim telecomanda, ne dorim să fie cât mai discret posibil, să treacă complet neobservat, în ultimii ani am văzut avansarea ceasurilor inteligente cum ar fi Apple watch sau multe altele, totuși atunci când folosim watchme va trece neobservat pentru că acum este foarte comun să ne uităm la ceas pentru a verifica caloriile arse, fotografiile, mesajele etc .. singura diferență va fi că uitându-vă la watchme veți controla plăcerea iubitului sau a iubitei dumneavoastră, gata de acțiune?

Watchme este un ceas realizat din silicon moale și confortabil conceput pentru avansarea controlului de la distanță, fiind singurul ceas de pe piață care vă permite să variați intensitățile în fiecare mod de vibrație și care oferă moduri nesfârșite de vibrații, de la moale la puternic.

>
803656

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Dop anal vibrator cu telecomanda ANBIGUO WATCHME REMOTE CONTROL PUSH ANDR…

Intra in lumea excitanta a placerilor anale cu dopul anal. Achizitioneaza acum si bucura-te de noi niveluri de placere!Livrare si ambalare discreta.

Write your review