• Numai online

FETISH FANTASY STAY-PUT HARNERSS

0 Review(s) 
Transforma-ti fanteziile in realitate cu produsele BDSM pentru adulti, care iti ofera senzatii nebunatice si indraznete.Livrare si ambalare discreta.
802929
115,44 lei
Nici o taxa
In stoc

  Securitate

Plati securizate - plateste in siguranta in mediul 3D secure prin intermediul Netopia

  Politica de livrare

Ambalare si livrare discreta - fara sigle sau continut al coletului la vedere

  Politica de retur

Returneaza produsele in termen de 15 zile de la livrare

Când sunteți în căutarea unui ham cu curea accesibil care poate face totul, hamurile din seria Fetish Fantasy sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a face treaba. Am reimaginat modelele noastre de hamuri cele mai bine vândute, îmbunătățindu-le cu forme și materiale și mai bune, pentru a oferi cea mai bună gamă de hamuri atât pentru începători, cât și pentru pasionații de strap-on.

Compatibile cu majoritatea dildourilor, aceste hamuri funcționează cel mai bine cu dildourile cu ventuză Fetish Fantasy Elite și Basix Suction-Cup de la Pipedream's.

Perfect pentru începători, hamul Stay-Put Harness este fabricat cu o parte din spate din neopren moale care previne iritațiile și se simte minunat pe piele, în timp ce exteriorul din patent strălucitor este elegant și atrăgător.

Curelele durabile din nailon reglabile în 4 direcții sunt prevăzute cu alunecări ușoare din plastic pentru o potrivire perfectă pe talia de până la 112 cm (44 inci) și coapsele de până la 102 cm (40 inci). Încadrarea cu talie joasă este super confortabilă, în timp ce cele patru închizători metalice fixează O-Ring-ul și mențin totul la locul lui chiar și atunci când acțiunea se încinge.

Trei O-Ring-uri din silicon incluse vă permit să schimbați o gamă de dildo-uri cu un diametru de până la 5 cm (2 inci).

 

802929

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

FETISH FANTASY STAY-PUT HARNERSS

Transforma-ti fanteziile in realitate cu produsele BDSM pentru adulti, care iti ofera senzatii nebunatice si indraznete.Livrare si ambalare discreta.

Write your review